Ohňová kuchařka : vaření v pánvi na otevřeném ohni /

Recepty a postupy na přípravu jídel na pánvi na otevřeném ohni se specifickou chutí a svěží křupavostí ingrediencí, jinou technologií nedosažitelná. Kuchařka určená především mužům a všem, kdo mají rádi vaření v přírodě.

Hlavní autor: Kobylinský, Jaroslav, 1958-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2014
Praha : 2014
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Recepty a postupy na přípravu jídel na pánvi na otevřeném ohni se specifickou chutí a svěží křupavostí ingrediencí, jinou technologií nedosažitelná. Kuchařka určená především mužům a všem, kdo mají rádi vaření v přírodě.
Vaření vhodné zejména pro letní romantické večery (a pro chlapy, protože pánev je velká, s jídlem váží kolem 2 kg). Příprava ohniště, vybavení - zakoupení železné pánve o průměru minimálně 40 cm, lepší je mít rovnou dvě. Následují rozmanité recepty, z masa, zeleniny i dva sladké pokrmy. Výhodou velké pánve je příprava pro více hostů.
Fyzický popis: 63 s. : barev. il. ; 20 cm
ISBN: 9788024736686