Ohňová kuchařka : vaření v pánvi na otevřeném ohni /
Recepty a postupy na přípravu jídel na pánvi na otevřeném ohni se specifickou chutí a svěží křupavostí ingrediencí, jinou technologií nedosažitelná. Kuchařka určená především mužům a všem, kdo mají rádi vaření v přírodě.
Hlavní autor: | Kobylinský, Jaroslav, 1958- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2014
Praha : 2014 |
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Recepty a postupy na přípravu jídel na pánvi na otevřeném ohni se specifickou chutí a svěží křupavostí ingrediencí, jinou technologií nedosažitelná. Kuchařka určená především mužům a všem, kdo mají rádi vaření v přírodě. Vaření vhodné zejména pro letní romantické večery (a pro chlapy, protože pánev je velká, s jídlem váží kolem 2 kg). Příprava ohniště, vybavení - zakoupení železné pánve o průměru minimálně 40 cm, lepší je mít rovnou dvě. Následují rozmanité recepty, z masa, zeleniny i dva sladké pokrmy. Výhodou velké pánve je příprava pro více hostů. |
---|---|
Fyzický popis: |
63 s. : barev. il. ; 20 cm |
ISBN: |
9788024736686 |